Cu o schita, ghiveciul potrivit si o selectie de plante, vei ajunge sa iti cresti propriul decor viu, chiar in confortul casei tale.

Recompensele plantarii corecte sunt incredibile – un decor viu si bogat, frumusete, relaxare si aer curat sunt doar cateva. Dar sa schitezi si sa plantezi propriile tale plante in interiorul casei tale necesita munca.

Din fericire, avem cateva din uneltele potrivite pentru a te ajuta sa incepi. Ghiveciul Campana de la Euronet este alegerea ideala pentru oricine doreste sa se bucure de un decor viu si natural, chiar in confortul casei lor.

Iata 5 feluri in care poti folosi ghiveciul nostru pentru a da viata incaperilor tale:

Sfat pentru inceput

Inainte de a incepe sa iti schitzezi viitorul decor, ia un pix si o foaie si noteaza-ti:

Care este stilul pe care doresti sa il obtii? Uita-te peste mai multe imagini si alege o tema.

Incepe cu ceva mic. E bine daca ai ambitii pentru un decor verde bogat – dar pentru inceput, vrei sa cunosti bine nevoile plantelor pe care doresti sa le acomodezi.

Fa-ti un plan. Fii atent la posibilitatile de plante: ce este disponibil in zona ta, ce ustensile necesiti, ce conditii de plantare implica fiecare planta si sezonalitate.

Campana (3)

1. Decorul intrarii

Intrarea in caminul tau poate da tonul intregului ambient. In functie de lumina disponibila si plantele alese, incepe cu plante mai mici si mergi treptat spre plante mai bogate.

O alegere ideala in acesta etapa este ghiveciul Campana de 20cm cu farfurie. In functie de decorul existent, alege intre culorile gri, antracit, teracota si verde.

intrare

2. Accesorizarea ferestrelor

Vazuta ca o modalitate de a extinde spatiul dintr-o incapere, accesorizarea ferestrelor cu plante duce cu gandul la prospetime, indiferent de perioada anului.

Inspira un decor viu si bogat in caminul tau, alegand planta ta preferata pentru ghiveciul Campana de 20 si 25cm.

ferestre

3. Personalizarea treptelor

Daca ai trepte in caminul tau, una din modalitatile de a le decora este cu plantele tale preferate. Opteaza pentru plante mici si verzi pe trepte, si pentru plante mai bogate la capatul sau la baza scarilor.

Ghivecele Campana de 20cm si de 30cm sunt o combinatie ideala pentru a imbogati acest spatiu al caminului tau.

backstair2

4. Imbogatirea colturilor de camera

Accesorizeaza iesirea pe terasa sau capatul unei mese din sufragerie, alegand plante mari si bogate.

In functie de decorul actual, poti opta pentru plante verzi precum dracaene, sau poti alege lamai si portocali pentru un plus de culoare.

colt1

5. Incarcarea spatiilor goale

Decat sa alegi un corp nou de mobilier pentru incarcarea spatiilor goale din caminul tau, opteaza pentru plante mari si bogate.

Trandafiri japonezi, ficusi si palmieri sunt doar cateva din plantele de care te poti bucura si care poti fi acomodate de ghiveciul Campana de 35cm.

spatiu gol

Decorul caminului tau in plante bogate este o experienta pentru care inveti o viata intreaga. Colectia noastra de ghivece si farfurii Campana, disponibila in diverse culori si dimensiuni, iti ofera posibilitatea de a satisface dorintele plantelor tale pe termen lung.

Esti pasionat de gradinarit? Ramai pe aproape si afla mai multe despre cum colectia noastra de ghivece se potriveste caminului si stilului tau de viata.