• Soseaua Borsului, 90, 417075, Bors, Bihor, Romania

Despre Euronet

Cu peste 10 de ani de experienta in productia de mase plastice, Euronet este recunoscut atat in Romania cat si international ca un producator de articole de uz casnic de calitate superioara. Pentru a realiza acest lucru mai departe, ne bazam pe urmatoarele principii:

Tehnologie moderna, care ne permite productia in volum mare de produse de uz casnic la calitate superioara si pret avantajos.

Colaborare si comunicare eficienta, prin care stabilim nevoia clientului si oferim solutii personalizate, de la design si productie, la onorarea termenului de livrare.

Angajamentul fata de mediu, prin care ne asiguram ca operatiunile noastre de productie se incadreaza in normele etice si au un impact minim asupra mediului.

Made In Romania, pentru a spijini economia locala, producand articole care rezista o viata intreaga.

Pe cand multi producatori ofera solutii de mase plastice, Euronet considera ca succesele adevarate vin din abordari personalizate si un devotament fata de solicitarile clientului.

De ce Euronet?

1

O echipa bine instruita

Calitatea serviciilor noastre este rezultatul implicarii fiecarui om din echipa. Scopul nostru este sa incurajam in continuare un mediu de lucru productiv, oferind instructaj periodic echipei noastre.
2

Productie proprie

Hala noastra de productie are o capacitate de 2,376 metri patrati, si este echipata cu utilaje moderne pentru productia, testarea si asamblarea produselor de uz casnic.
3

Depozit complet

Spatiul nostru de depozitare este de 2,304 metri patrati, si are o capacitate de 2,353 europaleti. Rampele hidraulice si cele sase porti de incarcare-descarcare permit incarcarea rapida a unui volum mare de marfa.
4

Made in Romania

La Euronet, vrem sa sprijinim valorile nationale prin produse de calitate superioara, pret avantajos si legaturi stranse cu clientii. Consideram ca incurajand economia nationala, ne putem dezvolta impreuna atat personal, cat si economic.
5

Sistem de gestiune performant

Sistemul nostru de gestiune permite legatura rapida intre comanda, productie, stocare si livrare, contribuind astfel la timpul rapid de livrare si reactie cand vine vorba de comanda ta.
6

Portofoliu divers

Pana in prezent, am colaborat cu peste 1,000 de magazine din Romania si din Europa. Astfel, avem experienta cu clienti dezvoltati precum Selgros si Kaufland, dar si cu magazine mici si depozite independente din tara.

Clientii nostri

Download-eaza catalogul nostru de produse de uz casnic pe 2019
Catalog
Descopera noua gama de produse Euronet – Solutii Ambalaje
Prezentare